Η Εταιρεία

Η Developenergy εγγυάται την άριστη τοποθέτηση και εξαιρετική απόδοση για το Φωτοβολταϊκό σας σύστημα.

H εταιρεία μας Develop AE με έδρα τα ιδιόκτητα γραφεία της στην Αγία Παρασκευή δραστηριοποιείται στην μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η ενασχόληση μας με τον κλάδο των Α.Π.Ε ξεκίνησε το 2007 με την διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου σε ταράτσα ισχύος 19,80Kw. Ακολούθησαν ακόμα 3 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις   και η επαφή μας με τον τομέα της ενέργειας εξελίχθηκε σε αυτοτελή δραστηριότητα.

Χρησιμοποιούμε υλικά και πάνελ υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας με τις καλύτερες εγγυήσεις. Θεωρούμε σημαντική την επιλογή  ποιοτικών υλικών που εξασφαλίζουν πέρα από την απουσία προβλημάτων και σημαντικά διαφοροποιημένη παραγωγική δυνατότητα, δίνουμε βαρύτητα στον τομέα αξιοπιστίας των εγκαταστάσεων, στην υποστήριξη πριν και μετά την εγκατάσταση των σταθμών  καθώς και στην διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών συμβασιοποίησης .

Η όλη τεχνική διαδικασία παρακολουθείται και πιστοποιείται από διπλωματούχο ηλεκτρολόγο – μηχανολόγο της εταιρείας μας.

Εμείς θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες διευκρινήσεις προσδοκώντας συνοδοιπόρους σε αυτή την μεγάλη ενεργειακή επανάσταση απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα που έχει ήδη ξεκινήσει. Οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν τις καλύτερες συστάσεις μας.

Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας!

210 60 83 307210 60 11 478
email

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται:
Αγίου Ιωάννου 24 – Γ’ κτίριο ΤΚ 15342, Αγία Παρασκευή

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας