Φωτοβολταϊκά για την επιχείρηση

Για την μικρή επιχείρηση – έως 10KW

Το πρόγραμμα έως 10KW ισχύει και για πολύ μικρές επιχειρήσεις (ως πολύ μικρές επιχειρήσεις εννοούνται οι επιχειρήσεις που έχουν ετήσιο τζίρο κάτω από €2.000.000 και προσωπικό έως 10 άτομα μέσο όρο σε ετήσια βάση) θέτοντας περιορισμό στη μέγιστη ισχύ της εγκατάστασης τα 10KW (εκτός των περιορισμών σε μη διασυνδεμένα νησιά που είναι 5KW).

Η τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών μπορεί να γίνει στο δώμα (ταράτσα) ή τη στέγη κτιρίου συμπεριλαμβάνοντας και άλλους χώρους όπως αποθήκες, χώρους στάθμευσης, στέγαστρα βεραντών, προσόψεις, σκίαστρα και γενικώς σε κάθε νόμιμα υφιστάμενη κατασκευή.

Για να μπορέσει να συμμετάσχει μια πολύ μικρή επιχείρηση στο πρόγραμμα θα πρέπει να ισχύει η προϋπόθεση ο δικαιούχος (στο όνομα του οποίου βρίσκεται ο μετρητής της ΔΕΗ) να έχει διαθέσιμο χώρο στην στέγη (ταράτσα ή σκεπή) ή σε στέγαστρο βεράντας που έχει το κτίριο στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση και του οποίου έχει την κυριότητα.

Για την μεγάλη επιχείρηση

Στις μεγάλες επιχειρήσεις είναι δυνατόν να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά πάρκα σε στέγη ή σε έδαφος.

Η τιμή για συμβάσεις που θα υπογραφούν μέχρι την 31η Ιουλίου 2012, είναι 0,33€ ανά Kwh. Στη συνέχεια θα ισχύσει η τιμή 0,30€ ανά Kwh.

Η εταιρεία μας ελέγχει την δυνατότητα απορρόφησης από την ΔΕΗ της ενέργειας που προτίθεται η μεγάλη επιχείρηση να εγκαταστήσει, και σε περίπτωση θετικής γνωμοδότησης, συνεχίζει με την σύνταξη φακέλου, την κατάθεση αίτησης καθώς και όλα τα απαραίτητα διαδικαστικά.

Με την αποδοχή των όρων σύνδεσης, εξετάζει μαζί με τον επιχειρηματία, τις οικονομικές λύσεις και συνεχίζει με την συμβασιοποίηση και την αδειοδότηση του έργου.

Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας!

210 60 83 307210 60 11 478
email

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται:
Αγίου Ιωάννου 24 – Γ’ κτίριο ΤΚ 15342, Αγία Παρασκευή

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας